Categories
My Links
Generalna
TRAŽI SNAJKU
panicnadezda | 28 Februar, 2016 17:15

 


Traži , ali ko je pita. Onaj koji se pita nalazi mnoge , ali na nju ne nailazi. Neke je upoznala , neke ne. Pozamašan broj . Crnokose , plavuše , brinete - prodefilovaše pred njenim očima. Zamoli ga  da je više ne upoznaje sa onima  koje neće ostati u kući , sve dok ne bude siguran, da je ta -  TA.

  Za sada poštuje . Dolaze i dalje. Protrče kroz noć ili par noći , ali duže ne ostaju. Brza konzumacija. Strah je da mu se ne osladi i pređe u naviku. Danas se mladi (ako baš nisu veoma mladi ) retko drže za ruke i bliže upoznaju.  Zaboravili romantiku, koje se zbog trenutka u kome žive , čini joj se , stide  i kojoj se dive -  samo na filmskom platnu. Od gledanja u zvezde - ni traga.

Od upoznavanja do kreveta samo - skok. Sve obrnutim redom.  Ne sablažnjava se ona nad tim niti je pristalica lažnog morala,  ali kad se krene od kraja, teško se vraća na početak. Zato je bolje startovati drugačije. Neće reći da toga nije bilo u njenoj mladosti, ali se moglo brojati na prste. Negovala se čežnja i nije žurilo. Danas  trče da ne zakasne. Heftanje ( seks )  je recept za sve.

Leči frustraciju , oslobađa od stresa , ublažava nervozu.Tako propagira štampa, a i stručnjaci  za tu oblast. Retko podvlače - da bi to - bilo to -   mora  podrazumevati emocije kako ne bi ostala  pustoš. 

Zato ne trče u brak.

Što bi, kad i pre braka  imaju sve. Ili misle da imaju. Ne misli ona da brak podrazumeva  sreću - taman posla, ali vredi pokušati. Mnogi se razvode , ali ima  onih koji ostaju zajedno. Nikada onaj koji je imao promašen brak - kad sabira račune , ne može biti toliko nesrećan, kao onaj koji nije  ni probao.

  Zato razmišlja……….


Da sme, kao što ne sme, uradila bi to. Raspisala bi konkurs koji bi bio objavljen u Srbiji i Crnoj Gori  preko cele strane najtiražnijeg lista za mlade , ako takav postoji  i ako mladi uopšte čitaju - pa neka košta koliko košta. Zna, bilo bi celo bogatstvo , ali vredno svake pare - ako bi uspelo. No, nije ubeđena da bi bio pogodak. Seća se devojke koja je bila čest gost u njenoj kući, podrazumeva se, sina radi , koju u neobaveznom razgovoru o knjigama - upita voli li da čita ? Dobi odgovor ko iz topa – kako da ne!

Gleda je sa probuđenim zanimanjem – em visoka ,  građena ko gazela, interesantnog lica, usto voli da čita - šta lepše? Razneženim  glasom je pita šta najviše voli, ne očekujući baš  klasike, ali bar  Parsonsa, Koelja , Hoseinija - svejedno. Očekivala je sve, samo odgovor,koji na njeno zaprepašćenje, dobi - ne .... redovno prati..... reče....

Lepotu i zdravlje!!!

M o l i m.....nikad čula ( zamuckujući ) - šta beše to? ...(u smislu da joj osveži pamćenje)  na šta će  ona likujući  ....   ne znate.... poznati časopis........

ZATO……..kad bi smela  ….. i kad bi umela da to uradi....

 

Najbolji bi bio  You tube – em ne košta, em se ne čita  , usto dostupan ciljnoj grupi. Ne bi bilo šanse da se ne vidi . Pravi BUM. Dok mašta ( u sebi se smeje) šta bi sve mogla da uradi , samo da ume i da sme. Okačila bi par njegovih fotografija sa raznih strana i meridijana. Ima prelepih. Rekla bi da je moderan tip momka, visok , po mišljenju većine - zgodan.

Častan i  principijelan , zna šta su prave vrednosti, samo ih kod cura teško prepoznaje,  zna  znamenitosti sveta, što  za svakodnevni život i nije  nešto  - voli putovanja, na koja troši sve što zaradi, ali dok radi  -  izdržat će valjda . Morala bi naglasiti da nije tajkun, pa samim tim ni plen za sponzoruše .  Kad nije mrgodan , zna biti vrlo šarmantan i duhovit, ali tvrdoglav ko jarac, jer jeste – JARAC.

Rođen 1. januara.

Da , fali mu šlifa ili šlifu prkosi.

  Rekla bi da za takve majke - ne traže snajke, da ih takvi  mogu imati koliko hoće , ali on još neće , a nju to nervira.

  Što se kućnih poslova tiče mrka kapa. Ustvari, zna da usisa  i da iz sobe izbaci što treba i što ne treba. Drugo pojma nema. Ne zna da isprži jaje , ne zna kako se kuvaju viršle , ne ume da opere času, probao da opegla košulju pa ostao bez košulje, pardon, specijalista za kuvanje čajeva, ali što se kafe tiče ne zna ni čemu džezva služi. - itd.itd.  

Iluzorno nabrajati …. mnogo je toga što ne zna , ali sve što ne zna naučit će..... valjda.... uz njenu pomoć.
Zato.......

Zbog svega što ne zna priželjkuje crnogorku, koja bi razumela ono što ni njen otac, a ni brat - ako ga ima, takođe , ne znaju.

 

Onda bi prešla na nju jer u naslovu stoji - traži snajku.Volela bi da bude vitka , privlačna i zdrava. Volela bi da bude otvorena i zanimljiva ( po njoj važnije od lepa ).Volela bi da je toliko mlada da može da rodi , a dovoljno pametna i lukava da ga zauzda. I.. 

Volela bi da ne nosi štule. Nije to mnogo – zar ne? 


  Sve bi to ona mogla - da ume i sme. No, ne sme. Plaši se sina. Zgranuo bi se. Možda bi je se odrekao preko novina. Možda bi je proglasio ludom - ko zna? Zamislite bruku. Planetarni blam. Svi koji ih znaju ispirali bi usta sa tim. Ne bi joj se dopalo.

Usput bi joj svašta rekao, kao što ima običaj da kaže da ima najluđu majku na svetu, za sada  sa dozom simpatije, što u novonastaloj situaciji ne bi bio slučaj. I na samu pomisao kakve bi posledice mogla izazvati, hvata je panika. Zato će se zadovoljiti sa ovim.

On to ionako ne čita... 

 

 #