Categories
My Links
Generalna

« SNAĐITE SE | DOĐOŠI »

SUNOVRAT
panicnadezda | 25 Avgust, 2017 20:39

 


          Jeste li čuli za Fanny. Ako niste - šteta. Posebno za one koji vole usluge “ lakih dama  “  kojima Fani otima posao. Fanny je Austrijanka, obla , mesnata , podatna. Sa njom možete raditi šta poželite i kad poželite. Fanny je na prodaju,  košta smo 7000 E (bolji polovnjak od auta)  a uvek je pri ruci. Nije Fani skupa , ako često koristite usluge onih koje čuče na mostu  , ispod mosta , u parku ili prikrajku. Da ne pominjemo “elitnije” varijante koje se odazivaju na poziv. Ako bolje razmislite nema  tu neke razlike, izuzimajući činjenicu da Fanny nije živa. Ona je silikonska lutka.  Usta ima , jezika nema. Ne cenjka se , ne preti, ne kompromituje.  Fanny od krvi i mesa su takođe  silikonke, kao što je cela estrada i šire, napumpana silikonima  u poređenju sa kojima  Fanny deluje prirodnije i življe. Fanny ima prednost u odnosu na žive Fanny, jer ako je  kupite čim izađe sa lagera ona je nevina i samo vaša , a ne svačija i ničija.

          Iščašeno, ali je tako......

          Niste  ptica zlosutnica , ako mislite, po onome što vidite , čujete ili pročitate da svet ide stranputicom. Ušo đavo u ljude. Dibidus izgubili kompas. Postali meki i prijemčivi za sve što im se servira ili naredi, a lošem vodi.  Leka ni od korova. Naučnici zagledani u nebo , zemlju , i ono pod zemljom. Kobajagi  rade za čovečanstvo, dok  čoveka tretiraju kao broj. No , oni su osobenjaci, tako da nije čudo da im pojedinac nije prioritet. Doduše, tu i tamo sa raznih strana stigne senzacionalna vest kako su neki naučnici , pronašli lek protiv raka , koji nikako da se pojavi.

Verovatno im pokusni kunići t.j. miševi prave probleme.

Ili , što je sasvim moguće, isti postoji , ali za odabrane. Sirotinja može da pomre. Šta će im život bez glamura?

Siroti Maksim Gorki se sigurno u grobu okreće. Poznata izreka" Čovek - kako to gordo zvuči "je prevaziđena. Da je kojim slučajem živ, za čoveka današnjice to ne bi rekao. Više bi odgovarao drugi izraz.

 Recimo " Čovek, kako to gorko i tužno zvuči".

Uništiše mu  sve što je vekovima gradio , u šta je verovao,  zašta se borio i šta mu je bilo sveto. Ne snalazi se on u takvom svetu. Pati. Svet se izopačio i obrnuo naglavačke . Ono što je nekad vredelo (u restlovima, ponegde i sad ) - na globalnom nivou ne vredi više.

Ništa nije sveto u ovom svetu.

 Izuzimajući  tron  i novac na tronu. Bez njega ništa - sa njim sve. On hoće , gde burgija neće.

Nakazni Kvazimodo sa punim novčanikom bi bio meta sponzoruša, poželjni neženja i Don Žuan. Silikonske lepotice bi se tukle za njegovo srce.

Tužno !!!

Tužnije ne može biti……….

 

 

 #
User Comments
Add Comment
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me