Categories
My Links
Generalna
NANIZALI SE
panicnadezda | 24 April, 2015 12:21

        Ponosite li se  svojim potomstvom? Dobro razmislite. Sigurno ima razloga da  vas bar nešto kod njih čini radosnim i uspešnim roditeljem. Samo što vi to nećete izgovoriti , a nikog i ne zanima.  Ko ste vi uopšte ? Takvih kao vi ima tušta i tma. O vama se ne piše, pa nećete ni imati priliku da javno kažete da ste zadovoljni .A , i čime bi se hvalili? Umesto ,,Megatrenda,,ili Bk univerziteta ( to beše završio, ako se dobro sećam, onaj Krstić i postao ministar finansija ) vaš ili vaši su, vašom krivicom, završili samo mačji kašalj od državnog fakulteta sa prosekom iznad devet. Sami našli prvi , potom i drugi posao , ali tu se sve završava. Gore im na daju. Gore je rezervisano za potomstvo onih od gore.

    Dokle ,bre !!!

    Put vaših naslednika, pošto niste na vreme mislili na njih, neće biti posut ružama.

       Naprotiv.

       Onda pročitate o onima kojima sve uspeva. –„ Ponosan sam na sina“ reče Krkobabić II . Nakon reči i dela koje pokazaše u borbi za socijalnu pravdu i ravnopravnost  smetali su vam i broj jedan i broj dva, falio je samo broj tri . Stiže i on " bez ičije pomoći".  Ponosan tata reče: da mu je sin mlad i veoma uspešan . Sa  27. god. postao drugi čovek Privredne komore Beograda . Malo li je? Bili bi i vi preponosni da imate takvog sina , ali nažalost vaš sin nema takvog oca . Preostaje vam samo da se divite .

     Posebno što je do tog položaja, kako reče, takoreći , golobrado momče došlo  "isključivo sopstvenim umećem i zaslugama". Momak  završio " Megatrend " ili u prevodu ,zbog prohodnosti koju pruža , srpski Kembridž- "što je kako se zna ,veoma teško". Odmah počeo nešto da raducka i pokazao vanserijski potencijal . Isključivo to ga je  vinulo tamo gde je sada.

     Otac ništa. On je  iz prikrajka da ga ne vide pratio  glasanje i ponašenje onih koji su dobili uputstva kako ne bi ,ne daj bože , nešto krenulo naopačke . Kao u bajci za one koji veruju u njih. Ali malo ko više veruje u bajke. Svi znaju da je to gola laž. Spopadne vas muka i bes .

    Prvo deda ,onda dedin sin, sada sinovljev- sin. Ko u onoj priči o repi.  Miš za mačku, mačka za babu , baba za dedu , deda za repu –iščupaše repu.Tako i oni. Nažalost ne samo oni. Nanizali se. Nizaće se i dalje , ako narod oguglao na sve nepravde ovoga sveta ne otvori  oči.

Krajnje je vreme , dosta je bilo  žmurke !

       

 #