Categories
My Links
Generalna

« STREPNJA ( ILI KAD NAŠI MALI PRESTAJU BITI MALI) | MIRIS " SLAVE" »

AUTOGRAM
panicnadezda | 11 Januar, 2016 11:13

 

 Retko proprati dnevnik. Televizor je često uključen u to vreme , ali ga malo sluša. Što se nje tiče , dnevnik se završava nakon najavne špice. Ukoliko čuje nešto zanimljivo, čeka tu vest. Ton uključuje i isključuje u zavisnosti od slike na ekranu. Ukoliko su Krkobabić , Vulin , Alfa i Omega srpske politike i etcr. - tona nema. Ne može da ih gleda , o slušanju da ne govori. Da se pogrešno ne shvati , ne mrzi ljude , ali joj je nekih previše. Kad  je u plus fazi, zaboravi na to – što u ime celog naroda - rade - samo za sebe. Ponekad se zapita kako bi "sirotani" izdržali kada bi, pored onog što rade za sebe,  nešto uradili i za narod. 

Pocrkali bi – garant.

 Za razliku od nje komšija studira dnevnik. Često joj referiše ono što je njoj promaklo. Zove sinoć i ushićenim glasom kaže „ ulovio sam vas, komšinice „. Ma nemojte – a gde to.... i kada !? – iznenađeno će ona. Znam , znam ( uz kikotanje) – kod  Arene ste. Mislite komšiji nije dobro pa prihvatate šalu. Tačno  komšija – finalni  pregovori za koncert....... Kakav, bre, koncert ? ......Ne  sumnjate valjda komšija da nisam sposobna da napunim Arenu....Znam ja da ste vi za sve sposobni , ali ovi tako ne kažu. ... Koji , bre ,ovi ? ...

U dnevniku – gledate li vi to?

Onda mu ona  odgovara da uglavnom mrzi da se muči što dnevnik za nju predstavlja, pa ga za to najčešće zaobilazi da joj ne bi pozlilo....E , pa nisam  ja kriv što niste videli sebe.....Koju sebe i gde to, komšija ? Pa uslikali  vas ovi sa dnevnika kao prilog nekim događanjima u Areni.

Onda vi ushićenom komšiji  kažete da niste omirisali Arenu od pamtiveka ,i da je on sigurno pogrešio. Glas njegove žene iz pozadine potvrđuje  priču - uz komentar da su vas celih par sekundi držali u kadru , a žene ne greše.

Celih par sekundi – Auuuuuuu ? Pa i starlete bi ciktale od sreće da se toliko kamera zadrži na njima , a ne vi. Došlo vaše vreme , koje je po vama u tom smislu odavno prošlo. No prevarili ste se . Krenulo je.  Postajete "zvezda" a one dele autograme, pa komšiji – kao vesniku dobrih vesti, nudite prvi potpis. Drugi moraju sačekati. Ok , zar ne ?

Čekali ste i vi dok ste postali "zvezda"

 

 #
Add Comment
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me